Bardancing The Limit

Afgelopen week
Zo daar waren we weer, alweer een weekje voorbij. En natuurlijk ook geen weekje zonder Bardancing The Limit!! Ook deze week waren we weer gewoon open, de vrijdag en de zondag!! Vrijdags openden we onze deuren vanaf 21.00 uur. Het was nog best wel druk voor een normale vrijdag en het was net zoals zondags, ook weer gewoon ruim gezellig. We zijn ook blij te zien dat we een paar nieuwe vaste klanten hebben!! Zondag waren we natuurlijk ook gewoon weer open. Zondag was het voor een hoop Stompwijkers zoals jullie vast wel weten afdansen voor de Rock en Roll en nadat ze hadden afgedanst kwamen ze nog even beneden kijken. Toen hebben ze gelijk even een demonstratie gegeven. We hadden gister dus een hele hoop rock en rollende stelletjes in the limit!!

Beachparty!!
Over twee weken is het dan eidelijk zover, de Beachparty 2006!!! We hebben nog een hele kleine selectie kaartjes voor dit zomerse feest, wie wil dat nou missen!?? Het is een van de mooiste feesten van het jaar!! Zoals al eerder gezegd, we hebben nog wel wat kaartjes maar die kun je op je vingers tellen! Wil je dit feest dus echt niet missen, kom dan van de week even een keertje ‘s avonds langs om er een te halen, ze kosten slechts 5 eurootjes, dat is toch geen geld voor zo’n mooi feesie!!!

Aankomende week!!!
De aankomende week zijn we helaas maar een keertje geopend. Dat zal zoals al jaren gewoon weer op de zondag vallen. We openen onze deuren dan vanaf 19.00uur met ons wekelijkse vrolijke uurtje!! We zien iedereen dan weer verschijnen en nogmaals als je een kaartje wilt wees dan vlug!!!!

Groeten en geluk the Limit