Beste Blesruiters

De 2e onderlinge wedstrijd is klaar.Met maar liefst 21 deelnemers begonnen we met goede moed en mooi weer aan het springen op vrijdagavond. Een lastig parcours zo bleek uit de puntentelling. De volledige uitslag staat in de Ruif.
We konden weer een 3 tal nieuwe deelnemers verwelkomen.
Op de zaterdag maakten we de ringen klaar voor zondag. Bij buurman v. Boheemen konden we weer terecht met de menners. We willen van hieruit de buren bedanken voor de medewerking.
Het flauwe zonnetje in de ochtend maakte plaats voor een miezerig regentje maar de pret voor groot en klein was er niet minder om. Vooral de Bixie kinderen hadden met hun proeve van bekwaamheid een rijk applaudisserend publiek. Na het officiële dressuur gebeuren verschenen een vijftal “springruiters” aan de start voor de “hoogte sprong”. Bij de pony s kon Iris Sweere met de goed springende Misty het uiteindelijk niet winnen van de grotere pony s en paarden en moest zij, nadat ze 90 cm had gesprongen(Misty is 120cm hoog), als eerste afhaken.
De wedstrijd werd gewonnen door: Chiara de Groot met Kadans en Marian van Vliet op Kancho. Beiden sprongen volgens de echte hoogtemeters(Ton Zuidgeest en Ab Spaan) 1 meter 25.
Nadat alle linten waren uitgereikt met de bijbehorende protocollen was het tijd voor de barbecue.
Er was weer voor heerlijke lekkernijen gezorgd en iedereen kon na afloop met een voldaan gevoel naar de voetbal gaan kijken(Jammer maar we liggen eruit) Het volgende evenement “DE STOMPWIJKSE PAADENDAGEN” komt er al weer aan.
Voor het ringsteken moeten de menners zich aanmelden bij Sonja de Jong. Er moet worden opgegeven: Naam deelnemer, naam ringsteker/steekster, naam paard/pony en het “soort aanspanning”. Neemt u even de moeite om het door te geven, dat maakt het ook voor ons als organisatie iets gemakkelijker.
Alle deelnemers van harte gefeliciteerd en tot volgende week.
Zo dat was het weer voor deze keer.
De groeten van Piet van der Mespel(Secr)

Sorry
Afgelopen zondag waren de 2e onderlinge wedstrijden van de Blesruiters. Zoals altijd las ik de proefjes voor van de kinderen die ik les geef. Helaas ging het bij Demi Olsthoorn mis. Ik deed mijn jas wat beter dicht tegen de regen en daardoor wist ik niet meer precies waar ik gebleven was. Ik las haar verkeerd voor en door mijn schuld reed zij een fout in haar proef!Zij kreeg hiervoor 2 punten aftrek. Geheel buiten haar schuld dus. Demi,sorry hiervoor!
Claire Dominicus