BUREN VOOR BUREN

Gespreksvriend in de Prinsenhof
Sinds januari is er Nederlandse les voor allochtone mannen met verschillende culturele achtergronden in “de Witte Duif” het gebouw van het Turks Cultureel Centrum Leidschendam. Binnen korte tijd is dit project groot gegroeid. De mannen leren er de regels van de Nederlandse taal. Echter, zij hebben nog wel gebrek aan regelmatige conversaties in het Nederlands. Zij zoeken een mogelijkheid om hun Nederlands te oefenen en in contact te komen met Nederlanders. Vind u het leuk om eens een kijkje te komen nemen en te praten met deze mannen, levenservaring uit te wisselen of op deze manier kennis te maken met uw buurmannen en meer te leren over hun culturele achtergronden?
De allochtone mannen hebben het initiatief genomen de Nederlandse taal en cultuur te leren. Wij hopen dat de autochtone mannen vrouwen nu ook weer een stap in hun richting nemen en hen een handje komen helpen.

Wij zoeken ook vrijwilligers die overdag en/of 1 avond per week Nederlendse les willen geven (man of vrouw).
Neem dan contact op met de voorzitter van de TCCL, Hasan Sahin 06 40488744, of Margriet Snaterse, opbouwwerk Prinsenhof op 06 10889196. De gespreksmiddag zal op vrijdagmiddagen vanaf 13.15 tot 14.45 plaatsvinden