Exceptional car event 2006

Wij hebben het initiatief genomen om een exceptional car event in ons dorp te gaan organiseren. Enkele weken geleden hebben wij een klein stukje in de Dorpsketting gezet, om te pijlen of hier voldoende animo voor is. Het duurde dan ook niet lang voordat de eerste inschrijvingen bij ons binnen kwamen.
Wij zijn apentrots u te kunnen melden dat er reeds 23 inschrijving binnen zijn. Echter weten wij dat er nog veel meer exceptional car bezitters zijn, die zich nog niet hebben ingeschreven! Om ook deze mensen te motiveren zullen we alvast een korte inleiding geven:
De bedoeling is dat we op zondag 25 juni 2006 een mooie rit van ongeveer 75 km gaan rijden, waarin een aantal leuke opdrachten verwerkt zullen zijn. Daarna zullen we weer verzamelen op een centraal punt in ons dorp. Onder genot van een hapje en een drankje kunnen de auto’s daar tentoongesteld worden aan het publiek.
Dus bent u ook in het bezit van een oldtimer, classic, Amerikaan, uitgebouwde auto, kitcar, sportauto en of andere bijzondere auto. En wilt u mee rijden met onze tourrit. Laat het ons dan even weten en stuur een mailtje naar exceptionalcar@hotmail.com dan houden wij u op de hoogte.

PS inschrijvingen van onze garagehouders mogen natuurlijk niet ontbreken!

Oh ja, het antwoord op een veel gestelde vraag is:
Ja, mensen uit Zoeterwoude zijn natuurlijk ook van harte welkom!

Mark en Paul Knebel (06 109.144.31)