Foto expositie Zoeterwoude

Van vrijdag 6 januari tot 6 maart 2006 is er een expositie van unieke panoramische foto s georganiseerd in het gemeentehuis van Zoeterwoude. Het thema van de expositie is zomer in winter . De foto s zijn gemaakt door Coen Franken, zelf woonachtig in Zoeterwoude. Coen is gespecialiseerd in fotografie en met name niet alledaags fotografisch beeld bewerken op artistieke/kunstzinnige wijze.
De expositie betreft realistische zomerlandschapsfoto s die het weiland en dorpskarakter van Zoeterwoude en omliggende de streek richting het groene hart typeren. Het zijn die plekken waar de inwoners van Zoeterwoude veelal met trots over spreken.
Het gaat om een 20 tal foto s waarvan er tussen de 10 en 12 in het gemeentehuis te bezichtigen zullen zijn.
De foto s zijn in een (afwijkend) formaat van 25cm hoog x 100cm breed tot 125cm breed.
Er zijn om u een indruk te geven van de foto s zijn 2 voorbeelden bijgesloten.
Zie om een indruk te krijgen van Coen zijn overig werk de website www.frankenbol.nl , met name onder bewerking . Sinds enige tijd heeft Coen een eigen onderneming opgezet om zich verder te onderscheiden en te ontwikkelen op dit gebied. Onder het kopje stratenproject vindt u overigens ook een aantal (panorama)foto s van Stompwijk die in de collectie zitten. Mogelijk komt er in Stompwijk ook een expositie!
Het idee van de expositie is ontstaan naar aanleiding van veel positieve reacties op een panoramafoto die tijdens de laatste braderie in Zoeterwoude in mijn stand hing. Juist omdat het onderwerp doorgaans veel mensen in de omgeving van Zoeterwoude aanspreekt zou het leuk zijn als iedereen weet dat de foto s te bezichtigen zijn in het gemeentehuis.
De opening van de expositie is op vrijdag 6 januari om 16.30uur.