handbalverslag

DS1 OASE – Stompwijk 92 22 13
Na de bekerwedstrijd donderdagavond, moesten de DS zondag alweer het veld betreden. Ditmaal tegen OASE. Oase heeft slechts 3 verliespunten en verkeert hiermee in de bovenste regionen van afd. 1H. De wedstrijd begon goed en na 30 seconden was het al 1 1. En na 4 minuten stonden de dames uit Stompwijk met 3 1 voor. Het leek een spannende wedstrijd te gaan worden. Helaas was al het kruit hiermee verschoten. Het was het laatste doelpunt in de 1e helft van de Stompwijksen. OASE nam het heft langzaam maar zeker in handen en vooral
door de veel snellere spelhervattingen en ook het snellere spel werd de stand al snel omgedraaid en liep OASE zelfs uit naar een ruststand van 12 3. Verdedigend hield OASE de boel dicht. De 6 0 verdediging stond als een blok beton en onze dames wisten geen enkele manier te vinden om hier doorheen te komen. Enkel afstandschoten blijven dan over en daar had de uitstekende OASE keepster geen moeite mee. Aan de andere kant werd invaller keepster Debbie Vurens letterlijk en figuurlijk zwaar beproefd. Even leek het erop dat ze “knock out” gegooid werd. Gelukkig kon ze na een paar minuten de wedstrijd hervatten.
De bekende pep talk in de rust, scheen toch geholpen te hebben. De 2e helft had een wat gunstiger scoreverloop. Het enige lichtpuntje waar de dames zich aan vast konden houden , is dat het verschil van 9 doelpunten –opgelopen in de 1e helft – niet groter werd. De macht om in te lopen ontbrak helaas. Eindstand 22 13 voor OASE.