Van de redactie

Morgen vertrekt Sint Nicolaas weer echt voor een jaar naar Spanje en 14 dagen hierna moet het kerstnummer alweer in de bus liggen. De kerstdagen vallen in het weekend, zodat we waarschijnlijk op maandag de laatste puntjes op de i zetten en het Kerstnummer valt dan op uiterlijk woensdag op de mat of in uw mailmatje.
Het wordt dus hoogste tijd om over uw wensen voor de kerstdagen en het nieuwe jaar na te denken. Wensen, kerstverhalen en andere inbreng is natuurlijk weer van harte welkom. Wij willen dit jaar in het teken van geloven staan.

Waar geloof jij in?
In eigen kunnen, werk, vrijwilligerswerk, familiebanden, ontwikkeling, sport, liefde, inzet, trouw. Noem maar op. Een paar uitdrukkingen zijn:
Niet te geloven!
Gelóóf je dat?
Geloof in eigen kunnen.
Moet je alles geloven wat er gezegd wordt?
Je moet er aan geloven..
Geloven in je studie.
Eerst zien en dan geloven…
Twee geloven op één kussen
Geloof jij wat zij zegt…
Zien doet geloven…
Geloven is niet zeker weten
Ik geloof er niets van.
Er geloof aan hechten.

Volgens mij kunnen we hier vele kanten me op.
U zult ons de komende weken zo hier en daar kunnen treffen. Het is even schakelen, want aanstaande woensdag om 10.30 uur zijn Thea en ik te vinden in de supermarkt om u de vraag voor te leggen, waar u nu in gelooft. Je mag ons natuurlijk ook mailen.

Verder willen wij u informeren over ons foto album op de site, waar foto’s van diverse gehouden evenementen te vinden zijn. Leo heeft flink zitten knippen en plakken en hierdoor is het album behoorlijk uitgebreid. Met o.a. foto’s van het theaterrestaurant in de Bles, alle medewerkers van de Dorpsketting, scholieren handbaltoernooi, Dorpsketting 35 jaar, de ronde van de burgemeester, openings avond van Carnaval en het miniPietenfestival. Er zal getracht worden om de site zo actueel mogelijk te houden.
Red. Petra